Sarıidris İlk Okuluna Zekâ ve Akıl Oyunları Sınıfı Açıldı

1 Mayıs 2017 17:43

Eğirdir Kaymakamlığı ve Sarıidris Belediye Başkanlığının katkılarıyla hazırlanan Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfının açılışı, 28 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen törenle yapıldı.

 Programa Kaymakam Abdullah AKDAŞ, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA, Eğirdir Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erhan ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın KARAKAYA, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın konuşmasının ardından öğrenci gösterileriyle devam etti.

Katılımcıların, öğrenciler tarafından hazırlanan sergiyi gezmelerinden sonra Akıl ve Zekâ Oyunları sınıfının açılış kurdelesi kesildi.

 Öğrencilerimizin, düşünürken eğlenmesi ve bu sayede yeni şeyler öğrenmelerinin amaçlandığını belirten Kaymakam Abdullah AKDAŞ; “İnanıyorum ki bu tür sınıflar sayesinde öğrenmek, eğlenerek daha kalıcı bir aktivite haline gelecektir. Çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırım, geleceğimize yapılan en verimli yatırımdır.” diye konuştu.

 

Bu haber 502 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...