Bahçelievler Mahallesinde alt yapı yenileniyor

2 Mayıs 2017 16:20

Isparta Belediyesi altyapı ve asfalt çalışmaları kapsamında mahallelerdeki sokak bazlı çalışmalarına devam ediyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü şehrin çeşitli mahallelerindeki çalışmalarını son hız hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak da Bahçelievler Mahallesinde sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışması başlattı.

Isparta Belediyesi bir yandan Pirimehmet diğer yandan Modernevler Mahallesinde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları gerçekleştirirken, Bahçelievler Mahallesinde de altyapı çalışmalarına start verdi. Sokak bazlı çalışmalar kapsamında 57 sokak ve 7 caddenin bulunduğu Bahçelievler Mahallesinde geçen yıl 4 sokakta çalışma gerçekleştirilmişti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce Bahçelievler Mahallesinde kalan 53 sokak ve 7 caddede başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Bahçelievler Mahallesinin eski bir yerleşim alanı olduğuna dikkat çeken Başkan Günaydın, sokak bazlı başlattıkları altyapı çalışmaları kapsamında her evin içme suyu, pis su başta olmak üzere bağlantılarının yenilendiğini söyledi. Yağmursuyu altyapı çalışmaları olmak üzere bütün çalışmaların gerçekleştirileceği Bahçelievler Mahallesinde hatların yenilendiğini kaydeden Başkan Günaydın, “Bu mahallemizde 55 yıllık bir altyapı var. Altyapı çökmüş durumda diyebiliriz. O zamanın teknolojisiyle yapılan altyapı, bugüne kadar geldi. Mahallemizde 15-16 adet dar sokağımız bulunuyor. Bu mahallemiz için kentsel dönüşüm uygulanıp uygulanmamasını sakinlerimize sormuştuk, ancak burada kentsel dönüşüm istenmedi. Vatandaşlarımız kendi evlerinde olmak istiyor, dolayısıyla bu mahallemizde bugüne kadar bir çalışma gerçekleştirmemiştik. Ancak kentsel dönüşüm istenmemesinden dolayı artık burada altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarımızı başlattık. Mahallemizde iğneyle kuyu kazar gibi altyapı çalışmalarına girdik. Yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu altyapı çalışmalarıyla birlikte artık halkımız arızalardan kurtulmuş olacak. Olumsuzluklar gideriliyor. Ardından asfalt çalışmalarına başlayacağız. Şimdiden çalışmaların Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bahçelievler’e yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Muhtar Rukiye Aksu da, mahallelerindeki altyapı ve asfaltın yıprandığını söyledi. Aksu, “Başkanımızdan talep etmiştik. Mahalle sakinlerim ve şahsım adına yapılan çalışmalar, verilen hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 524 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...