TÜGVA açılışı yapıldı

5 Mayıs 2017 16:35

Ülkemizin tüm illerinde ve Isparta’da da faaliyetlerini sürdürmekte olan TÜGVA – Türkiye Gençlik Vakfı Isparta İl Temsilciliği İl Binasını açılışını 5 Mayıs Çarşamba günü TÜGVA Genel Başkanı İsmail EMANET ve Isparta Valisi  Şehmus GÜNAYDIN ‘ın da katılımlarıyla geçekleştirdi.

Açılışta ilk konuşmayı TÜGVA Isparta İl Temsilcisi Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ gerçekleştirdi. Büyükküpcü’nün ardından ise kürsüye TÜGVA Genel Başkanı İsmail EMANET çıktı. İsmail EMANET gençliğin önemine ve değerine vurgu yaptı. Türkiye gençliğinin istediğinde büyük işler başarabileceği vurgusunda da bulunan EMANET “Hayırlı olsun” dilekleri ile konuşmasını bitirerek kürsüyü Isparta Valisi Şehmus GÜNAYDIN’a bıraktı. Vali Şehmus Günaydın’da TÜGVA faydalı ve önemli bir vakıf olduğunu belirtirken faaliyetlerinin Isparta içinde de devam etmesi dileklerinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Açılışta ayrıca konuklara Isparta’ya has gül şerbeti ikramında bulunuldu.

Kurdela kesiminin ardından İl Temsilcisi Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ, TÜGVA Genel Başkanı İsmail EMANET ve Vali Şehmus GÜNAYDIN vakıf binasını gezerek sonrasında vakıfta çay eşliğinde sıcak bir muhabbet gerçekleştirdiler.

 

 

Bu haber 567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...