BİLGE-DER Üyelerinden Rektör İbicioğlu’na ziyaret

3 Ocak 2013 18:12

Bilim Geliştirme Derneği (BİLGE-DER) üyeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

BİLGE-DER Başkanı ve SDÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ali Işıldar ziyarette yaptığı konuşmada öğretim üyeleri arasında işbirliğini sağlamak, dayanışmayı artırmak, üniversite ve toplum arasındaki diyalogun geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan dernek hakkında bilgi verdi.

Üniversitenin, demokratik hareketleri özendirmek, çoğulculuğu harekete geçirmek, ilerleyen zamanlarda toplumun kılcalları arasındaki iletişimi artırmak amacıyla pek çok organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, derneğin üniversiteye önemli katkılarda bulunacağına duyduğu inancı dile getirdi. İbicioğlu, “Üniversitenin, demokrasi kültürünün daha da ileriye gitmesi, çalışma barışının üst düzey diyaloglarla kısa ve etkin sürede çözümlenmesi ve bir takım taleplerin zamanında iletilmesi, projelerin zamanında değerlendirilmesi açısından önemli roller üstlenen dernek üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Bu haber 658 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...