‘Gezelim Tozalım’ Ekibi Eğirdir’de

3 Ocak 2013 18:14

Kanal A’da yayımlanan Gezelim Tozalım program yapımcısı ve sunucusu Gaffur Uzuner Eğirdir’e geldi. Yaklaşık 4 gün Eğirdir’de çekimler yapacak olan Gaffur Uzuner ve kameramanı Süleyman Kalay, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Başkan Özmeral ile İstanbul Emitt Fuarı’nda tanışan ve samimi davetinden dolayı Eğirdir’e geldiğini belirten Gaffur Uzuner, “Belediye Başkanımızın güler yüzü, tatlı dili ve sıcakkanlılığı bizi buraya getirdi. Başkanım bizi çok güzel karşıladı. Kendisine samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğirdir’de yapacakları çekimlerde, ilçenin, her türlü kültürel ve doğal güzellikleri, insan hikâyeleri, şarkıları, türküleri, halk oyunları, gelenek ve görenekleri tanıtılacak. 

Eğirdir’in çok güzel ve şahane bir ilçe olduğunu belirten Gaffur Uzuner, ilk çekimini Kale Meydanı’nda kurulan Pazar yerinde yaptı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gaffur Uzuner ve kameramanı Süleyman Kalay’ın Eğirdir’e gelmesinden ve kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Gezelim Tozalım programının ilçenin tanıtımında büyük pay sahibi olacağını söyledi ve yapacakları çekimler ile çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Bu haber 1719 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...