Altınbaşak’tan Masa tenisi ve satranç başarısı

3 Ocak 2013 18:15

29-30 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen kulüplerarası yarışmada, Özel Altınbaşak Koleji,  Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, Isparta 1.si olarak başarı geleneğini sürdürdü.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan şampiyonada Özel Altınbaşak, Masa tenisi takımı üstün gayret göstererek birinciliği alırken ilerisi içinde umut verdi. Takımımızın başarılı antrenörü Gökmen Öçal, “takımın özellikle yaş ortalaması çok genç ve önümüzdeki yılda aynı kategoride yarışabilecekler, bu bir avantaj fakat teknik kapasitemizi yükseltmeliyiz dedi. Amacımız Türkiye Şampiyonluğu” dedi.

Satranç’ta ve Masa Tenisinde başarılı olan sporcuları kabul eden ve ödüllendiren, Okul Müdürü Ömer Doğan, “Okul olarak her türlü desteği sporcularımıza vermeye hazırız. Bilimsel ve kültürel çalışma yapan öğrencilerimize de maddi-manevi destek veriyoruz, bu anlamda eğitim ve öğretimin ayrılmaz bir parçası olan bu gibi faaliyetler çok önemli, diğer spor branşlarında da takımlarımız çalışmalarını sürdürmektedir tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Bu haber 1479 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...