Başkan Günaydın Altınbaşak lisesini ziyaret etti

3 Ocak 2013 18:23

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bünyesinde Anadolu lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesini bulunduran Sav yolu üzerindeki Altınbaşak lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Vahit Çiftçi ile görüşen Günaydın belediye olarak okullara verdiği öneme değindi.

Gelecek nesillerin yetiştiği okulların her türlü sorunlardan uzak sağlıklı ve huzurlu bir ortamda okuyabilmeleri için belediye imkanları ölçüsünde de hizmet götürdüklerini dile getiren Günaydın, “zaman zaman şehrimizde bulunan okullarımıza ziyarette bulunuyorum. Bu okullarımızın özellikle bahçe düzenlemesi ve asfalt kaplama çalışmaları konusunda belediyemize düşen görevleri anında yerine getiriyoruz. Sizin okulunuzun da bazı eksiklikleri olduğu tarafıma iletildi. Bu eksiklikleri gidermek için sizleri ziyaret ediyorum. Yeni olan bu okulumuzun bahçesinin asfalt kaplama ihtiyacı olduğu görüldü. Bunu yerinde görerek anında gidermek için geldim. Çok kısa süre içerisinde bizden istemiş olduğunuz asfalt kaplamayı tamamlayacağız. Başka ihtiyaçlarınız olduğunda da her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Okul Müdürü Vahit Çiftçi’de yaptığı açıklamada, “altınbaşak ailesi olarak vermiş bize vermiş olduğunuz ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yapılan okulumuzun bahçesinde çocuklarımız çamur ve toprak zemin üzerinde tenefüslerini geçiriyorlardı. Sizin vereceğiniz olan talimat ile de bahçemiz asfaltlanacak” dedi.

Bu haber 1078 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...