ITSO üyelerine özel indirimli İngilizce kursu

12 Mayıs 2017 10:18

ITSO ile Amerikan Kültür Dil Okulları Isparta Temsilciliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde 2017 yılı İngilizce Yaz dönemi ile 2017-2018 Öğretim Yılı Kursları kapsamında oda üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 25 ile yüzde 40 arasında indirim uygulanacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede ITSO ve Amerikan Kültür Dil Okulları Isparta Temsilciliği arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri ve birinci derece yakınları İngilizce kurslarından yüzde 25 ile yüzde 40 arasında bir indirimden yararlanacak.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Amerikan Kültür Dil Okulları Isparta Temsilcisi Oğuzhan Göker protokole imza attı.

Kısa bir konuşma yapan, ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Ülkemizin ekonomik gelişmesini ilerletebilmek için biz işadamları olarak farklı çalışmalar yapmak zorundayız. Ülkemizin ekonomik gelişimi de  ihracattan geçiyor, bilindiği gibi ülkemizin bir ihracat hedefi var, ülkemizin ve ilimizin 2023 ihracat hedeflerine ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracatı artırmak adına farklı ülkelere gidiyoruz. Ürünlerimizi tanıtmak ve pazarlanmasını sağlamak adına düzenlediğimiz yurtdışı iş gezilerinde maalesef büyük bir sorunla karşılaşıyoruz. En büyük sorunumuz yabancı dil bilmemek. Her gittiğimiz ülkede rehber kullanmak zorunda kalıyoruz, bu da işlerimizi uzatıyor ve zorluyor.Biz üyelerimize yabancı dil konusunda destek vermek istedik. Amerikan Kültür Dil Okulları Yöneticisi Oğuzhan Göker Bey bize gelerek böyle bir indirimden bahsetti bizde üyelerimizin menfaati doğrultusunda bu anlaşmaya imza atıyoruz.” dedi. 

Amerikan Dil Okulları Isparta Yöneticisi Oğuzhan Göker de  konuşmasında şunları söyledi: Isparta’daki ithalat ihracatla uğraşan Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bir proje geliştirdik, Sayın Başkanımızın eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Kendisine projemizi sunduğumuzda olumla karşıladı ve imzaları atıyoruz. ITSO üyeleri ve birinci derece yakınlarının okulumuzda İngilizce eğitim almalarını sağlayacağız. Bizim de  kendi çapımızda Isparta’nın  gelişimine katkımız olsun istedik. 2017 yılı Yaz Kursları ve 2017 – 2018 Öğretim Yılı Kursları kapsamındaki diğer dönemler için hazırlanan sözleşme çerçevesinde oda üyeleri ve birinci derece yakınları yüzde 25 ile yüzde 40 arasında değişen indirimlerden faydalanacak. 2017 yılı Yaz Kurslarına 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılacak. Bütün bunlar için eğitim almak isteyen oda üyeleri ve yakınları odadan oda kayıt belgesi getirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen Amerikan Dil Okulları Isparta Temsilciliğine yapılacaktır.  

Bu haber 745 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...