İşadamı Zorlu’dan ITSO’ya ziyaret

13 Mayıs 2017 12:17

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’yu  ağırladı. Zorlu ITSO ziyaretinde işadamları ile uzun uzun sohbet edip tavsiyelerde bulundu.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, geçtiğimiz yıllarda kendisini ziyaret Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile ekibine iadeyi ziyarette bulundu. Üniversiteye fahri doktora payesi almak üzere gelen Zorlu Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda da işadamları ile buluştu. İşadamı Zorlu, ITSO Başkanı Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu meclis üyeleri ile oda üyelerinin bulunduğu toplantıda işadamları ile sohbet etti. Zorlu’ya ITSO ziyaretinde SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı’da eşlik etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen ITSO Meclisi ile birlikte gittiği Manisa Vestel Cİty ziyaretinde Zorlu’ya  Isparta’ya yatırım talebini yineledi.  Başdeğirmen, “Sizler gibi önemli ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayarak dünya markaları üreten işadamlarını ağırlamak bizleri mutlu ediyor. Sizin çalışmalarınız ülkemize katkılarınız ve zorlukları aşma kabiliyetiniz bizlere ilham veriyor. Biz daha önce davetiniz üzerine Vestel City’e ziyarette bulunmuştuk. Burada bizlerle birebir ilgilenerek defalarca dünya birinciliği alan ürünlerin üretim merkezlerini tanıttınız. Bu ziyaretten çok etkilenmiştik, 30 bin çalışanı ile 3 milyar doların üzerinde ihracat yapmanız Türkiye ekonomisine ne kadar katkı sağladığınızın en büyük göstergesi. Bu büyük şirketlerden ve yatırımlarınızdan Isparta olarak bizde pay almak isteriz. Sizden yeni yatırım düşünceleriniz varsa Ispartamızda yapmanızı talep ediyoruz. Alt yapı ve diğer konularda biz her türlü desteği vermeye hazırız. “dedi.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

İşadamı Zorlu’da Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir sınavdan geçerek dünyaya ne kadar güçlü olduğunu gösterdiğini anlattı. Türkiye’nin diğer devletler tarafından kıskanıldığını her fırsatta kaos oluşturulmaya çalışıldığı belirten Zorlu, “Biz işadamları olarak çok çalışmalıyız ve  ben değil biz mantığı ile hareket etmeliyiz. Daha öncede söyledim Zorlu Holnidg bizim değil Zorlu Holding ülkemizin Türkiyemizin malıdır. Biz buralarda sadece yöneticiyiz, her zaman için önce ülkem diye hareket ettik. Bizler çok çalışıp çok üretip çok istihdam sağlayıp çok ihracat yapar ve yerli malı kullanırsak dünya devletleri o zaman bizim ayağımıza gelecektir. Türkiye’nin gücünün farkındalar. Biz bu gücümüzü birlik olarak daha da artırmalıyız. Isparta’ya yatırım konusuna gelince  yatırım yapmak isterim ancak alt yapı ve diğer konular araştırma yapmalıyız. Sizlere misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.”diye konuştu.

 

 

 

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...