“Saygıyla minnetle anıyoruz”

15 Mayıs 2017 15:33

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, Anneler Günü münasebetiyle Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve 81 İl'in Kadın Kolları Başkanları ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret ettiklerini bildirdi.

Oğuz’un ziyaretle ilgili açıklaması şöyle: “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve 81 İl'in Kadın Kolları Başkanları, Zübeyde Anne'nin kabrini ziyaret ederek, "Anneler Günü"nü kutladık.

Cumhuriyet kadınları olarak bizler,

Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük değeri olan annesi Zübeyde Hanım ve manevi kızı Afet İnan'a yapılan hadsiz ve çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Emanetimiz olan bu değerlere dil uzatan karanlık ve yobaz zihniyetle sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Bir kez daha Zübeyde Annemizin kabri başında bu sözü veriyoruz.

Cumhuriyet'in değerleri ile yetişen, tarafsız, vicdan ve adalet sahibi savcıları gereğini yapmaları, suçluların en ağır biçimde cezalandırılmaları için göreve çağırıyoruz.

Zübeyde Anne, bir annenin tüm dünyayı değiştirebileceğinin en güzel örneğidir. Onun yetiştirdiği evlat kazandığı zaferlerle ulusumuzun kurtarıcısı ve ışığı olmuştur. Bu ışık bizleri sonsuza kadar aydınlatacaktır.

Rahmetle anıyor, hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz”.

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...