Iyaşpark’ta Anneler Kazandı!

16 Mayıs 2017 17:10

Iyaşpark AVM, 14 Mayıs  Anneler Günü’ne özel Çarkıfelek yarışmasıyla  hiçbir anneyi eli boş göndermedi. Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’nde gerçekleştirdiği  Çarkıfelek yarışmasıyla bu özel güne renk kattı.

 Kahve Dünyası, Waffle Art, Osmanlı Saray Çarşısı, Eşarp Sepeti, Çiğ Köftem, İxir Parfüm, Fotocopy Center, Kahvegül, Mio Aksesuar, Beni Yıka, Dry Dry, Fun Cıty, Modaline, Tekzen, Özdilek, Benckıser, Unısel, Evyap firmalarının sponsorluklarıyla 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Çarkıfelek yarışması, hem heyecanlı anlara sahne oldu,  hem de Iyaşpark AVM  ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler dağıttı. Etkinlik kapsamında, 150 TL ve üzeri alışveriş yapan anneler faturalarıyla birlikte etkinlik alanına gelerek çarkı bir kez çevirme hakkına sahip oldu. Böylece dijital ekranında yer alan hediyelerden birini, bastığı butonla kendisi seçmiş oldu. Yarışmaya katılan herkes, evine yüzlerce sürpriz hediyeden birini kazanmış olarak döndü. Ayrıca anneler için özel olarak oluşturulan fotoğraf çekilme alanı da Anneler Gününde ziyaretçiler için unutulmaz bir anı bıraktı.

Haftasonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen slime şenliği de çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Kendi elleriyle yaptıkları slime çocuklara hediye edildi.

 

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...