GÖKKUBBE’DE ISPARTA ESNAFI İNDİRİM VE ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BUGÜN BAŞLIYOR

17 Mayıs 2017 14:37

Isparta Belediyesinin öncülük ettiği ve şehrin tüm yöresel gıda ürünlerinin teşhir edileceği ve satışa sunulacağı Gökkubbe Isparta Esnafı İndirim Günleri bugün başlıyor.

 Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde saat 11.00’da başlayacak olan Isparta Esnafı İndirim Günleri 28 Mayıs 2017 tarihine kadar 11.00-23.00 saatleri arasında açık kalacak. Isparta Belediyesi de indirim günlerinde kurduğu stantla vatandaşlara hizmet verecek. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Derdimiz insanlarımızı sağlıklı gıdayla, sağlıklı büyütmek ve ucuza mal ederek bunları halkımızın kullanımına sunmak. Amacımız, halkımızı sağlıklı gıdalarla sağlıklı yaşatmak” dedi.

Gökkubbe’de saat 11.00’da açılışı yapılacak olan Isparta Esnafı İndirim Günlerine vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 1.Isparta Esnafı İndirim Günlerinde, Isparta’ya ait yöresel ürünlerin yer alacağını söyledi. İndirim günlerinde merkez, ilçeler, kasabalar ve köylerde tamamen doğal yollardan üretilen ürünlerin hem sergilenmesinin, hem de satışının gerçekleştirileceğini anlatan Başkan Günaydın, belediyenin de hazırladığı stantla vatandaşlara hizmet sunacağını belirtti.

Isparta’da ilk kez esnafla birlikte indirim günleri düzenlendiklerini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yine bu indirim günleri içerisinde bir ilk daha gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bunun da doğallık, yöresel ürünlerin ortaya çıkarılması ve doğal olarak derlenmesi, tezgâhlarda halka Ramazan Ayı öncesi satışının yapılması olduğuna değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu doğal ürünlerde naylon, plastik gibi kimyasal paketlemelere son veriyoruz. Özel paketlenmiş, doğal malzemeler olacak” dedi. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın “Isparta’nın köylerinde doğal olarak üretilen ürünler vatandaşlarımıza sunulacak. Belediye olarak karınca, kaderince vatandaşlarımızın sahip çıkması halinde bunu daha da ilerleteceğiz. Derdimiz insanlarımızı sağlıklı gıdayla, sağlıklı büyütmek ve ucuza mal ederek bunları halkımızın kullanımına sunmak. Amacımız, halkımızı sağlıklı gıdalarla sağlıklı yaşatmak. Bunu önemli buluyorum, Isparta halkımızın da önemli görmesini istiyorum. Isparta’nın köylerinin, kasabalarının ürünlerinin hem doğal olarak satışını hem de çiftçimizin para kazanmasını sağlayacağız. Isparta’mıza, milletimize ve ülkemize hayırlı olsun diliyorum” görüşlerinde bulundu.

İlhan Sarıyıldız

 

 

Bu haber 742 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...