Başkan Günaydın’a plaket

9 Ağustos 2012 18:47

İşitme Engelliler Derneği’nden

Başkan Günaydın’a plaket

 

Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz ve beraberindekiler gerek sportif, gerekse sosyal faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz, “Belediye Başkanımız bizlere her zaman çeşitli vesilelerle yardımlarda bulunmuştur. Bundan dolayı kendisine bir plaket takdim etmek istedik. Bugüne kadar sportif ve sosyal faaliyetlerde başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmadı” derken, önümüzdeki günlerde iki farklı branşta sportif faaliyete katılacaklarını söyledi. Yavuz, bu konuda da Başkan Günaydın’dan araç tahsisi konusunda yardımlarını beklediklerini dile getirdi. Yavuz son olarak hayatta dertlerini anlatmak için büyük güçlükler çektiklerini ve bundan dolayı engelli vatandaşların dertlerini yetkililere aktarabilmeleri için tercüman görevlendirilmesi talebini Günaydın’a iletti.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İşitme Engelliler Derneği ve Kulübü’nün sportif faaliyetlerde Türkiye birincisi olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Başarılardan dolayı dernek yöneticilerini gönülden tebrik ettiğini belirten Başkan Günaydın, otobüs talebinin de değerlendirileceğini aktardı. Başarılı insanlara ve kurumlara her zaman yardımcı olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Dernek Başkanı Yavuz tarafından gündeme getirilen ‘tercüman görevlendirilmesi’ talebi ile ilgili olarak yankından ilgileneceğini sözlerine ekledi.

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...