Eğirdir’li Veliler Özmeral’den yol istedi

4 Ocak 2013 19:19

Ağılköy’e sınır, Pınar Pazarı Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanları Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hanife Zilan ve Yardımcısı Naziye Yılmaz ile Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Keramettin Dinçer, bilhassa öğrencileri düşünerek okullara verdiği destek ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür ziyareti yaptıklarını ifade ettiler.

Birlikte ziyarette bulunan heyet, Başkan Özmeral’e “Bizler sizleri her zaman işlerin hep başında görüyoruz. Ne istediysek hemen yapıyorsunuz. Yapılan işler küçük de olsa bizleri mutlu ediyor. Sizin samimi davranışınız ve verdiğiniz sözü yerine getirmenizden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek okul için yeni bir talepte bulundular. Tomurcuklar Anaokulu ile Atatürk İlkokul ve Ortaokulu arasındaki boşluğa kilitli taş parke döşenmesini istediler.

Başkan Özmeral, konuyu yerinde görmek üzere, ziyarete gelenleri de yanına alarak Okul yerine gittiler. Okul Müdürü Adnan Yalçın ve Okul Aile Birliği Başkanları bu durumdan çok memnun kaldılar. Okul çevresinde de incelemelerde ve fikir alışverişinde bulunuldu. Gecikmeden çalışmalara hemen başlanıldı. Döşenecek kilitli taş parke ile öğrencilerin ayakları çamurdan kurtarılacak.

Okul Müdürü Adnan Yalçın, “Sağolsun Belediye Başkanımız okulumuza ve bizlere her zaman destek veriyor. Sözüne itibar ettiğimiz bir Belediye Başkanımız var. Kendisinin bir eğitimci olması, bizlere karşı samimi davranması ve verdiği sözü yerine getirmesi hepimizi çok sevindiriyor. Sadece iş değil, kendisinin tecrübelerinden, görüşlerinden de istifade ediyoruz. Başkanımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Okulumuz ve öğrencilerim adına desteklerinden ve faydalı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Bu haber 1371 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...