“Genel Başkanımızın takdirleriyle adayım”

25 Mayıs 2017 16:29

MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda yönetim kuruluyla birlikte tekrar aday olacağını belirtti. Çapraz, “Genel Başkanımızın takdirleriyle adayım. Yönetim kurulumuzla birlikte inşallah tekrar seçiliriz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin il ve ilçe kongre süreçleri devam ediyor. Bu kapsamda Isparta’da ilçelerin kongreleri tamamlandı. Ancak merkez ilçe kongresi için henüz tarih belirlenmedi. Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Kanal 32’de katıldığı Birebir programında Ramazan ayı içinde ya da bayramdan sonra kongrenin gerçekleştirileceğini ifade etti. Çapraz, kongrede aday olacağını da açıkladı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin takdiri ile tekrar göreve talip olduğunu dile getiren Akif Çapraz, “Yönetim kurulumuzla birlikte inşallah tekrar seçiliriz. Çok demokratik bir partiyiz. MHP’nin törelerine,geleneklerine uygun şekilde hareket eden dava arkadaşlarımız ve büyüklerimizle yolumuza devam edeceğiz. Ne olursa olsun MHP’ye zarar verecek ve zaafa uğratacak hiçbir şeye de müsaade etmeyeceğiz. Siyasi sonuçlarına da katlanmak zorunda kalacaklar. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi, oldu, bitti bir parti değil. Şehit kanıyla kurulmuş bir partiyiz. Bu noktada bizim sabrımızı ve iyi niyetimizi suistimal etmelerine müsaade etmeyeceğiz. Ülke konjonktüründen dolayı susuyorsak bu onları unuttuğumuz ya da sineye çektiğimiz anlamına gelmez. MHP emin adımlarla milliyetçi Türkiye yolunda yoluna devam ediyor. Bizim başka bir partimiz ve yuvamız yok. Kimsenin de bizi taşlamasına müsaade etmeyiz. Genel başkanımızın emirleriyle atamayla göreve getirildik. Ben ömrümün 3’te 2’sini bu hareketin içinde harcamış bir insanım. Bu hareket o kadar kutlu bir hareket ki 1980 döneminde şehit edilen ağabeyimiz nişanlısı işe nişan yüzüğünü halen parmağımızda taşıyoruz. Biz Allah’tan başkaya kulluk etmeyen, secdeden başka hiçbir yerde eğilmeyene hareketin mensuplarıyız. Kimse bizim bu noktada taviz kar olmamızı beklemesin. Biz ülkücülüğümüzden taviz veremeyiz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 843 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...