Akdoğan Köyü Sosyal Tesis Binası Açılışı yapıldı

29 Mayıs 2017 17:53

Eğirdir ilçesi Akdoğan Köyünde, inşaatı tamamlanan sosyal tesis binası açılışı ve Halk toplantısı gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Abdullah AKDAŞ, İlçe Jandarma komutanı Yzb. Erhan ASLAN, İlçe Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL, İlçe idare amirleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal tesis binası önünde tertiplenen halk toplantısıyla başlayan programda Kaymakam Abdullah AKDAŞ açılış konuşması gerçekleştirdi. AKDAŞ yaptığı konuşmada; Birlik ve beraberliğimizi tehdit eden iç ve dış unsurların, güçlü devletimiz ve kahraman milletimizce bozguna uğratıldığını belirterek; en yakın örneğini 15 Temmuz hain darbe girişimiyle şahit olduğumuzu belirtti. Kaymakam AKDAŞ; “Milletçe alnımızın akıyla aştığımız sınavlar gösterdi ki; Cumhuriyetimizin kurulu olduğu mukaddes topraklar, ilelebet bayrağımızın dalgalandığı, ezanımızın yankılandığı topraklar olacaktır” diye konuştu. Köy yaşamının, şehir yaşamından daha zor olduğunu; kendisinin de bir köy çocuğu olarak bu zorlukları yakından bildiğini belirten AKDAŞ, bu sene KÖYDES yatırımlarının devletimizce iki katına çıkarıldığını, köylerdeki sıkıntıları tek tek gidermek için çalıştıklarını belirtti.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ, konuşmasının ardından köy halkına söz vererek taleplerini dinledi. Gelen taleplerin neticelendirilmesi için daire müdürlerine talimat veren Sayın AKDAŞ, köyde yaşanan kanalizasyon sıkıntısının giderilmesi için en yakın sürede çalışmaların başlayacağını söyledi. Köy halkının etkinliklerde kullanılan sandalye ve masaların yetersiz olduğu belirtmesi üzerine AKDAŞ, yeni sandalye ve masa alımı için talimat verdi.

Taleplerin dinlenmesinin ardından sosyal tesis binası yapımında katkılarından dolayı Akdoğan Muhtarlığı tarafından Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve İşadamı Ahmet BULUT’a plaketleri takdim edildi.

Program, edilen duanın ardından kurdelesi kesilerek açılışı yapılan sosyal tesis binasında verilen yemekle sonlandı.

 

Bu haber 798 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...