Emlak Vergisinde son gün

31 Mayıs 2017 17:36

Isparta Belediyesi, bugün sona erecek olan 2017 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Isparta Belediyesi Gelir Müdürlüğü yetkilileri söz konusu açıklamada şu ifadeler yer verdi; “Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan, ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Birinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödeme süresi 31 Mayıs 2017 tarihinde sona ereceğinden, bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler”

Mükellefler, yıllık emlak vergilerinin tamamını Mayıs ayına kadar ödeyebilecekleri gibi, ikinci taksiti Kasım ayında olmak üzere iki taksit halinde de yatırabilecektir” denildi.

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...