Borsa, Şarkikaraağaç üyeleri ile iftarda buluştu

2 Haziran 2017 17:57

Isparta Ticaret Borsası olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programının ikincisi Şarkikaraağaç İlçemizde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İftar programı öncesi Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanımız, Ş.Karaağaç Kaymakamı Muhammed Evlice’yi makamında ziyaret ederek Ş.Karaağaç İlçesinin  ekonomik  ve sosyal  durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Bu görüşmeler akabinde Ş.Karaağaç ilçesinde bulunan üyelerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette, İlçede bulunan Kızıldağ Milli Park’ta faaliyet gösteren Kızıldağ Mavi Sedir Otel sahibiyle görüşmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve Meclis Başkanımız Nuri Selçuk, Isparta Ticaret Borsasına kayıtlı olan üyelerimiz adına, konaklamada %40 oranında indirim yapılmasını sağlandı. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte ev sahibi olarak Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Nuri Selçuk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Özdemir, Meclis Üyeleri Ertuğrul Siyah, Necati Türedi ve Fazlı Karagül ile Genel Sekreterimiz Ali Koyak, misafirlerini ağırladılar.

İftar programımız Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Acar, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, Meslek Odaları Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, Daire Müdürleri ve  üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar yemeğinin ardından, protokol üyeleri ve üyelerimizle birlikte istişareler yapıldı. Toplantıda, ilçemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar, üretim ve ticaretle ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Program, iyi dilek ve temennilerle sonu buldu.

 

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...