Teknoloji Fakültesi Öğrencilerinin “3. Bitirme Projeleri Sergisi” açıldı

2 Haziran 2017 17:57

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi “3. Bitirme Projeleri Sergisi” açıldı. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden 78, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden 10, İmalat Mühendisliği Bölümünden 15, İnşaat Mühendisliği Bölümünden 15 olmak üzere sergilenen 118 proje, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde açılan sergide, öğrencilerin yıl boyunca yapmış olduğu, başarılı fikirlerinin hayat bulduğu çalışmalar yer aldı. Ayrıca sergide, Kosgeb ile Teknoloji Fakültesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde destek kazanan altı adet proje de sergilendi. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “İnsansız Hava Aracı ile Zirai İlaçlama”, “Alçı Dozajlama Otomasyonunun Scada İle Denetimi”, “Pnömatik Kontrollü İlaç Şişesi Kapatma Sistemi”, “Balans Tipi Stirling Tasarımı, İmalatı ve Performans Testi”, “Enerji İletim Hatlarının İnsansız Hava Aracı ile Denetimi”, “Hareketli ve Hareketsiz PV Sistemlerinin Performanslarının Karşılaştırılması” başlıklı projeler, “Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Eğitimi”ne mülakatsız katılmaya hak kazandı.

Sergide, katılımcılar tarafından yapılan oylama sonucunda en beğenilen projelere de plaket verildi. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...