“Çift vardiya ile bir günü, iki güne çıkarmış oluyoruz”

2 Haziran 2017 18:08

Isparta Belediyesi altyapı ve asfalt çalışmaları kapsamında mahallelerdeki sokak bazlı çalışmalarına devam ediyor. Belediye asfalt çalışmalarına geceleri de ilave etti. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’da geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. 2 ayrı sericimiz var. Bu iş makinelerimizi iki vardiya çalıştırıyoruz, böylece bir günü, iki güne çıkarmış oluyoruz.  Isparta’mızın altyapı ve asfalt çalışmalarını hedeflediğimiz süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Bahçelievler Mahallesinde 57 sokağın 4’ünü geçen sene tamamlarken kalan 54 sokak ve 7 cadde üzerindeki altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin farklı yerinde çalışma sürdüren Fen İşleri ekipleri Başkan Günaydın’ın talimatıyla vardiya sayısını ikiye çıkardı. Ekipler sabah 08.00-24.00 saatleri arasında çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bahçelievler Mahallesinde devam eden gece asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Günaydın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu görüşlerde bulundu:

“Bugün Fen İşleri Müdürlüğümüzün çift vardiya usulüyle devam ettirdiği gece asfalt çalışmalarındayız. Bahçelievler geniş bir mahallemiz. Bu mahallemizi bayram öncesi bitirmeyi hedefliyoruz. 17 km’lik bir çalışma. Bu çalışmayı düz bir yolda yapmak mümkün. Ancak bu 17 km’yi kısa menzilli cadde ve sokaklarla düşündüğümüz zaman zorluğu ortaya çıkıyor. Altyapısı olmayan normal bir yolda ya da bir karayolunda bunun on katını yapmak mümkün. Biz şehir içi çalışmasının en süratlisini en verimli bir şekilde sağlıyoruz. Saat gece 00.00’a geliyor, ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Biz Isparta’yı bürüt bir planlamaya aldığımız için geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. 2 ayrı sericimiz olduğu halde, zaman olarak bu makineler bizlere yetmiyor. Yetmeyince aynı makineleri iki vardiya çalıştıracağız, böylece bir günü, iki güne çıkarmış oluyoruz.  Isparta’mızın altyapı ve asfalt çalışmalarını hedeflediğimiz süre içerisinde tamamlayacağız. 40 yılda yapılabilecek bir işi birkaç yıl içerisinde yapmış oluyoruz. Çalışmalarımızı kesinlikle altyapısıyla birlikte yürütüyoruz.  Şehrin altını yeniliyoruz. Çalışmalar bittiğinde şehri altyapı, üstyapı ve asfalt bakımından yeni şehir haline getirmiş oluyoruz. Bununla birlikte yeni imara açılan alanlarımızı da hesaplıyoruz. Bunlardan birisi altyapısı tamamlanan asfaltı yapılmayan Yeni Çünür’dür, onu da hedefliyoruz. Bütün geceler çalışılıyor. Çalışan gece ve gündüz ekibimize, müdürlerimize teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Ekibimizle birlikte yaptığımız tüm bu güzel hizmetler Isparta’mıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum” 

 

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...