Ticaret Borsası Eğirdirdeki üyeleri ile iftarda buluştu

3 Haziran 2017 12:42

Isparta Ticaret Borsamızın geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının üçüncüsü Eğirdir İlçemizde gerçekleşti.

İftar programı öncesi Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e nezaket ziyaretinde bulunularak, Eğirdir elmasının bugünkü yeri ve gelecekteki durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca, uzun zamandır Borsamızın hedefleri içerisinde olan Isparta Ticaret Borsası Eğirdir Temsilcilik Bürosu için yer tahsisi konusu Başkan Şengöl’e bir kere daha aktarıldı. Konuya olumlu yaklaşan Başkan Şengöl, hal müdürlüğü yanındaki dükkanın temsilcilik için uygun olduğunu belirtti. Bunun üzerine Borsa heyeti ile birlikte belirtilen yer incelemesi yapıldı. Büronun açılması taraflarca uygun görülmesiyle birlikte çalışmalar bugün itibariyle başlatıldı.

Eğirdir Yeşilada Mavigöl Otel’de düzenlenen iftar yemeğimize ev sahibi olarak Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yrd. Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Hüseyin Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gök, Meclis üyelerimiz Ertuğrul Siyah, Levent Köklü ve Necati Türedi, Genel Sekreter Ali Koyak misafirlerini kapıda karşıladı. Protokolde ise,  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan, Daire Müdürleri ve çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından, protokol üyeleri ve üyelerimizle birlikte istişareler yapıldı. Toplantıda, ilçemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar, üretim ve ticaretle ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Program, iyi dilek ve temennilerle sonu buldu.

 

 

 

 

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...