ITB Keçiborlu’daki üyeleri ile iftarda buluştu

6 Haziran 2017 16:33

Isparta Ticaret Borsasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının Dördüncüsü Keçiborlu İlçemizde gerçekleşti.

İftar programı öncesi Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’a nezaket ziyaretinde bulunularak, İlçenin ekonomik durumu ve gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Bu görüşmeler akabinde Keçiborlu ilçesinde bulunan üyelerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirilerek sorunları ve istekleri dinlendi.

Keçiborlu’da düzenlenen iftar yemeğimize ev sahibi olarak Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yrd. Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Hüseyin Özdemir, Meclis üyelerimiz Ertuğrul Siyah, Yakup Sincer, Necati Türedi, Levent Köklü ve Fazlı Karagül misafirlerini kapıda karşıladı. Protokolde ise, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, İlçe Garnizon Komutanı Taner Alabacak, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Kılınçal,  Daire Müdürleri ve  çok sayıda üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından, Keçiborlu Belediye başkanı başta olmak üzere üyelerimizin de iştirak ettiği bir istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda, ekonomik koşullar, üretim ve ticaretle ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Program, iyi dilek ve temennilerle sonu buldu. 

Bu haber 877 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...