Borsa iftar programlarına Senirkent’te devam etti

8 Haziran 2017 17:59

Isparta Ticaret Borsasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının beşincisi Senirkent İlçesinde gerçekleşti.

İftar programı öncesi diğer programlarımızda da olduğu gibi Senirkent İlçemizin Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunularak, İlçenin ekonomik durumu ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bu görüşmeler akabinde de Senirkent ilçesinde bulunan üyelerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirilerek sorunları ve istekleri dinlendi.

Senirkent’te düzenlenen iftar yemeğimize ev sahibi olarak Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Hüseyin Özdemir, Meclis üyelerimiz Ertuğrul Siyah, Fazlı Karagül, Yakup Sincer ve Necati Türedi misafirlerini kapıda karşıladı. Katılımcıların arasında ise, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Uluborlu ve Senirkent ilçe Müftüleri ile İlçe Jandarma komutanlarının yanı sıra şoförler ve esnaf odaları başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından, üyelerimizin de içinde bulunduğu Senirkent ve Uluborlu İlçelerinde önde gelen yetkilileri ile birlikte istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda, her iki ilçemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar, üretim ve ticaretle ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Program, iyi dilek ve temennilerle sonu buldu.

 

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...