Vali Günaydın Kötü Koku Sorununa El Attı

8 Haziran 2017 18:02

Vali Şehmus Günaydın Isparta Vatan Mahallesinde faaliyet gösteren Deri Organize Sanayi Bölgesi’nden çevreye yayılan koku sorunuyla ilgili bir toplantı düzenledi.

Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu.

Sanayi Bölgesi hakkında detaylı bir sunum alan Vali Günaydın ilgililere koku sorunun en kısa sürede çözülmesi konusunda talimat vererek, çalışmaları bizzat takip edeceğini söyledi. 

“BU KOKUYU ISPARTA GÜNDEMİNDEN DÜŞÜRMEK İSTİYORUZ”

Vali Günaydın yaptığı açıklamada Isparta’nın gündeminde olan Deri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kokunun giderilebilmesi için Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin katılımıyla bir toplantı düzenlediklerini belirterek, amaçlarının bu sorunu Isparta’nın gündeminden düşürmek olduğunu kaydetti.

“ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Vali Günaydın “ Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız bundan vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın, tabi ki süreç zorlu, onu iyi biliyoruz. Tüm kurumların iş birliğiyle bu sorunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Buraya sadece artık derici yatırımcılarımız değil, karma sanayi olduğu için diğer sektörlerden de yatırımcılar geliyor. Bu nedenle bizim biran önce bu kokuyu gidermemiz lazım. Ayrıca Antalya yolunu kullanan yolcuların çok ciddi şekilde şikâyet konusu ettikleri bir olay. Artık bunu gündemden düşürmek istiyoruz. Ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız.” dedi.

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...