Kampüse Bilgiç’in ismi verilecek

9 Haziran 2017 15:37

Keçiborlu’ya Sivil Havacılık Yüksekokulu açılıyor. Yüksekokulun içerisinde olacağı kampüsün ismine de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in adı veriliyor.

Isparta, havalimanı, özel bir şirkete ait sivil havacılık okulu ve Kara Havacılık Okulu’nun da gelmesiyle birlikte havacılığın üstü olmaya aday.

Bu kapsamda katma değeri yüksek sektörler arasında yer alan havacılık sektörünün kalifiyeli teknik eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından da “Sivil Havacılık Yüksekokulu” açılıyor.

Yüksekokulun içerisinde olacağı kampüsün ismine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in isminin verileceğini söyleyen Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yüksekokul için üniversiteye 35 bin metre karelik yer ayırdıklarını ifade etti.

Isparta’nın havacılıkta gelişmesinde ilçesinin önemli bir rol oynayacağını dile getiren Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, öğrenciler için gereken altyapıyı da hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...