Türkocaklılar iftarda buluştu

10 Haziran 2017 10:28

Türkocakları Isparta Şubesinin düzenlediği İftar programı  perşembe akşamı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Tıp Fak.Dekanı Prof.Dr.Alim Koçar, Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr.Mahmut Bülbül, Aydınlar Ocağı Bşk. Prof.Dr.Kamil Kaya, Prof.Dr.Bayram Kodaman, Prof.Dr.Kemal Göde, Prof.Dr.Metin Özkul, Prof.Dr.Timuçin Kodaman, Yükseliş Vakfı Bşk.Ecz.U.Ziya Örmeci, Kamu Çalışanları Vakfı Bşk.Mehmet Fidan, İstudak Bşk.Ali Telli, ve SDÜ öğrencilerinin de aralarında olduğu 300 civarında ki Türkocaklı birlikte oruç açtılar.

Bir yıllık faaliyetin sinevizyon gösterisi olarak ekrana yansıtıldığı gecenin açılış ve hoş geldiniz konuşmasını Türkocağı Başkanı Op.Dr.Levent Başyiğit yaptı. Başyiğit konuşmasında "Çağrımız üzerine gelerek bu akşam burada birlikte iftar açmak nasip oldu. Böyle programlarla gündelik hayat koşuşturması içinde bir birlerini göremeyen Türk Milliyetçilerinin bir araya gelerek hasret gidermelerini, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini amaçlamaktayız. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

İftar programı için Ankara'dan gelen Isparta Milletvekili Nuri Okutan sahneye davet edildi. Okutan "Bu akşam sizlerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin mayasında, temelinde olan 105 yıllık Uluçınar Türkocağı'nın Isparta mensupları ile birlikte olmak, onlarla iftar açmak fırsatı bulduğum için mutluyum. İnşaallah önümüzdeki yıllar Türk Milliyetçilerinin birlik ve beraberliğine, şahlanışına şahit olacaktır" dedi. Sofra duası okunması sonrası çay servisi ve sohbet ile devam eden program Teravih namazı öncesi sonlandırıldı.

 

 

 

Bu haber 652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...