AEDAŞ, Isparta’da 120 öğrenciye elektriği doğru kullanma eğitimi verdi

12 Haziran 2017 15:54

AEDAŞ, Isparta TED Koleji’nin ilkokul öğrencilerine, elektriği doğru ve bilinçli kullanma yönünde özel bir eğitim verdi. 120 öğrencinin yer aldığı eğitimde, elektrik kazalarından korunmanın yolları da uygulamalı olarak anlatıldı.

Sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olan elektrikle ilgili, özellikle çocuklara yönelik eğitim programları düzenleyen Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), bu kez Isparta TED Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere elektriğin doğru kullanımı, tehlikeleri ve kazalardan korunma yollarının anlatıldığı eğitime öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Isparta TED Koleji ilkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflardan 120 öğrenci ve 8 öğretmenin katıldığı eğitimde çocuklara, uygulamalı olarak elektriğin ne olduğu ve doğru kullanımı anlatıldı. Ardından kaza ve tehlikelere karşı nasıl korunabilecekleri de yine uygulamalı bir şekilde aktarıldı.

6 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilen özel eğitim çalışması sonrasında Okul Müdürü Hüseyin Avni Şataf, AEDAŞ yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek çocukların korunmasına yönelik yapılan söz konusu bilgilendirmeden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...