Uluborlu’da ana arterler asfaltlandı

12 Haziran 2017 15:56

Uluborlu giriş-çıkışı ile ana arterdeki yollar sıcak asfalta kavuştu. İlçenin giriş ve çıkış yolları ile kent içerisindeki ana arterlere Karayolları tarafından sıcak asfalt döküldü. Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Çalışmanın karayolları tarafından yapıldığına dikkat çeken Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, yolların programa alınmasını sağlayan AK Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür etti.

Karayolları özellikle Uluborlu geçişiyle ilgili bsk sıcak asfalt çalışması yaptı, tabi sıcak asfalt farklı bir görünüm veriyor ilçenin giriş ve çıkışlarına çok güzel bir çalışma oldu.  Karayollarının eski ağında olan bölgede bir çalışma yaptılar meslek yükseğin oradaki ora yolda ve yine eski mahalle diye tabir ettiğimiz yukarıda kale bölgesine giden yollarda da bir çalışma oldu karayolları bölge müdürümüze teşekkür ediyorum, özellikle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür ediyorum. Bölgelerin programa alınmasında çok büyük desteği ve katkısı oldu.

Uluborlu-Keçiborlu arasındaki 30 kilometrelik yolda da sıcak asfalt çalışması yapıldığını dile getiren Uluborlu Belediye Başkanı Ünverdi, “Sıcak asfalt ilçemize güzel bir görüntü kazandırdı” diye konuştu.

Şuanda da çalışma Keçiborlu-Uluborlu arasında devam ediyor, 30 km kadar bir çalışma yapılmakta sıcak asfaltla özellikle iki ilçe arası da yapıldıktan sonra Uluborlu geçişi çok güzel bir görüntü sağladı ben tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

 

 

Bu haber 624 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...