Belediye, Cumartesi günü islamköy´e otobüs kaldırıyor

16 Haziran 2017 18:56

9. Cumhurbaşkanı hemşehrimiz merhum Süleyman Demirel, ebediyete intikalinin ikinci yıldönümünde kabri başında düzenlenecek Devlet Töreni ile anılacak.

Aynı günün akşamında Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesinde Mevlid-i Şerif okutulacak ve iftar yemeği verilecek. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 17 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek tören ve iftar yemeği için İslamköy'e saat 13.00'dan itibaren  Endüstri Meslek Lisesi önünden gün boyu otobüs seferlerinin düzenleneceğini açıkladı.

Günaydın, “Rahmetli Cumhurbaşkanımız ile geçmişte çok teşviki mesaisi olan ve hatıraları bulunan bir kişiyim. Kendisine Allah'tan gani gani rahmet diliyorum, huzur içinde yatsın. Bende halkımızı cumartesi günü düzenlenecek anma ve Mevlid-i Şerif ile iftar yemeğine davet ediyorum. Halkımız için saat 13.00'dan itibaren gün boyu İslamköy'e otobüs seferlerimiz olacak” dedi.  

17 Haziran Cumartesi günü ise 9.Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için kabrinin bulunduğu İslamköy-Çalcatepe'de Devlet tarafından bir anma töreni düzenlenecek. Saat 13.30'da başlayacak olan anma töreninde çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve aile yakınlarına taziyelerin sunulması ve duaların okunması yer alacak. Aynı günün akşamında ise saat 19.00'da Demirel Vakfı tarafından, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesinde Süleyman Demirel için Mevlid-i Şerif okutulacak ve iftar yemeği verilecek.

 

 

 

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...