Yedişehitler Mahallesi yenileniyor

19 Haziran 2017 18:26

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde devam eden mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri son olarak toplam uzunluğu 20 km’yi aşan Yedişehitler Mahallesindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Yedişehitler Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarının gerçekleştirildiği sokaklarda incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın, çalışmaların süratle devam ettiğini söyledi. Cumartesi günleri tam olarak çalışıldığını ve yine gece çalışmalarıyla da zamandan kar ettiklerini söyleyen Başkan Günaydın, “Başarı kolay elde edilmiyor” dedi. Pazar günü de öğlene kadar ekiplerin çalışacağını kaydeden Günaydın, yorgun asfaltın kaldırılması çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirtirken 20 km’lik bu çalışmanın da 5 gün içerisinde tamamlanmış olacağını dile getirdi.

Yedişehitler Mahallesinde de geniş yolların bulunduğunu dile getiren Günaydın, kendilerini en fazla altyapı çalışmalarının uğraştırdığını belirtti. Yedişehitler’deki altyapı sorununun büyük olduğundan bahseden Başkan Günaydın, “Bu mahallemizde altyapıda çok karışıklıklar var. Vatandaşlarımız altyapıyı nereden bulduysa, nerede bir boru gördüyse evine bağlantı yapmış. Bu mahallemizde evler 2-3 kat olmasına rağmen son katlara su çıkmadığı yönünde serzenişler var. Ancak vatandaş bulduğu ilk borudan suyunu almış, bu yarım parmak dediğimiz çapta. Hemen yan komşusu da bundan almış. Dolayısıyla basınç yetmemiş. Şimdi burada bu hatları hep yeniliyoruz ve vatandaşlarımıza da altyapılarını gözden geçirmeleri ve değiştirmeleri çağrısında bulunuyoruz. Böylece vatandaşlarımız hidrofor da kullanmak zorunda kalmayacak. Bunu muhtarımız vasıtasıyla da halkımıza duyuruyoruz. Yedişehitler Mahallemiz de yeni altyapı, yeni asfaltıyla yeni bir mahalle oluyor. Yedişehitler Mahallemizde diş tırnak yenileniyor. Yedişehitler Mahallesi sakinlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yaptığımız bu çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 556 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...