Karahan, Basın İlan Kurumu Mali Komisyon üyesi oldu

20 Haziran 2017 18:08

Türkiye’de ki yazılı ve görsel meydanının kontrol merkezi olan Basın İlan Kurumunun, (BİK) daha önce Genel Kurul Üyeliğine seçilen Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, şimdi de kurumun Mali Komisyon Üyeliğine seçildi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurul Üyeliğine seçilen Isparta Gazeteciler Cemiyet’i Başkanı Şevket Karahan, burada yapılan seçimle şimdi de mali komisyon üyeliğine seçildi. Isparta basın tarihinde ilk kez bir gazeteci, merkezi İstanbul’da  bulunan Basın İlan Kurumunun zirvesine kadar çıktı. Türkiye’de binlerce basın mensubunu temsil etme hakkı yaşayan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, şehir basınından aldığı güç ile İstanbul’da söz sahibi oldu.

MALİ KOMİSYONDA KİMLER VAR?

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’ın üyesi olduğu Mali Komisyon’da Türkiye’nin önemli bürokratları da bulunuyor.  İşte o isimler; “Mali Komisyon Başkanı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Kadir Gürdal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Vekili Fatma Varank, Basın İlan Kurumu Prodüktör Temsilcisi Şevket Karahan,  Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Rıza Çelen, Milli Gazete sahibi Ömür Yüksel Özek, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavir vekili Alhas Şahin, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen” gibi bürokrasinin tanınmış isimleri yer alıyor. 36 Genel Kurul üyesinin bulunduğu Genel Kurulda Mali Komisyona 7 kişi seçildi.

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...