Türk Dünyası Müzik Topluluğu Eğirdir’de konser verdi

7 Ocak 2013 20:41

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu davetli olarak geldiği Eğirdir’de nezih bir konser verdi. Konserden bir gün öncesi Eğirdir’e gelen topluluk, Eğirdir’i çok sevdi. Eğirdir’e konser için gelen misafirler, “Eğirdir, muhteşem bir yer. Herkesin sevebileceği, rahat dinlenebileceği, oksijeni bol, tartışmasız güzel bir yer” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün organize ettiği ve Belediye’nin destek verdiği Türk Dünyası Müzik Topluluğu’nun Eğirdir Belediyesi Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu’nda verdiği konser ilgiyle dinlendi ve takdir topladı.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ceyhan Karagöz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Cumhuriyet Savcısı Adem Doğan Kurt, Kanal A “Gezelim Tozalım” program yapımcısı misafir Gaffur Uzuner, daire amirleri ve halkın katıldığı konserde, Türk Dünyası’ndan müzik eserleri çalınıp seslendirildi. Program sonunda salonda bulunanlar, Türk Dünyası Müzik Topluluğu’nu dakikalarca ayakta alkışlayarak tekrar sahneye davet ettiler.

Türk Dünyası Müzik Topluluğu’nun verdiği unutulmaz konser sonrasında Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Türk Dünyası Müzik Topluluğu üyelerini misafir etti.

Türk Dünyası Müzik Topluluğu adına sanat yönetmeni Üstad İrfan Gürdal, Başkan Özmeral ile İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a misafirperverlikleri ve samimi ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bu haber 1229 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...