CHP İl Teşkilatı 3 Temmuz’da ADALET YÜRÜYÜŞÜ Yapacak

21 Haziran 2017 15:49

CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet’ yürüyüşüne destek verdiklerini belirterek, Isparta’da 3 Temmuz’da şehir merkezinden Adalet Sarayı’na büyük bir yürüyüş planladıklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı, Eğitim Sen- Eğitim İş ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Isparta Şubeleri ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısıyla Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki göstererek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek verdiklerini açıkladılar. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, il teşkilatı olarak 3 Temmuz’da Isparta’da büyük bir yürüyüş planladıklarını söyledi.

3 TEMMUZ’DA BÜYÜK BİR YÜRÜYÜŞ PLANLIYORUZ

Isparta İl teşkilatı olarak sahalara ve yollara inmeye karar verdiklerini dile getiren Ersoy, “21 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’da parti binamızın önünden yürüyüş başlatarak, meydanda bir basın açıklaması yapacağız. Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda her gün saat 18.00’da 1 dakika Adaleti Düşün eylemlerimiz devam edecek. İlçelerimizin, kasaba, köy ve çevredeki örgütlerimizin katılımıyla 3 Temmuz’da şehir merkezinden Adalet Sarayı’na büyük bir yürüyüş planlıyoruz. Onun akabinde de İstanbul yürüyüşüne gruplar halinde çevre illerle katılacağız” dedi.

 

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...