Isparta Belediyesinde Bayramlaşma Şölene Dönüştü

28 Haziran 2017 18:27

Belediye Başkanlık Makamında düzenlenen bayramlaşma programına Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve parti teşkilatları, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve aileleri, basın mensupları, sivil toplum örgütü ve derneklerin yöneticileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediyeye gelen misafirlerini eşi Dilek Günaydın ile birlikte ağırladı. Başkan Günaydın, bayramlaşmak için gelen çocuklara harçlık verdi, oyuncak hediye etti. 

Belediye Başkanlık Makamında saat 11.30’da başlayan ve geç saatlere kadar devam eden bayramlaşma töreninde Isparta’da güzel ve huzurlu bir bayram geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ispartalı hemşerilerimizin, Türkiye’deki vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin bu güzel Ramazan Bayramını kutluyorum. Bugün sevinçli ve en yüce bayramlardan birisini yaşıyoruz. Bizim birlik beraberliğimizi pekiştirecek, inançlarımızı yüceltecek güzel bir bayramın içerisindeyiz. İşte bunun adı da Ramazan Bayramı. Ülkemizin en güzel günler yaşaması dileklerinde bulunuyorum. Bugüne kadar ülkemiz 15 Temmuz gibi kötü günler yaşadı. Ülkemizde teröre karşı çok sayıda şehitler verdik. Bayramlarımızı buruk, üzüntülü geçirdik. İnşallah Türk milleti ve İslam aleminin bundan sonra bayramlarımızı neşeli, güzel, inançlı ve güzel bir ruh içerisinde geçirmesini diliyorum. Bu bayramlar ülkemize milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”

 

 

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...