3 ayda 12 mahalle asfaltlanacak

29 Haziran 2017 17:52

Isparta Belediyesi mahallelerde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “3 ay içerisinde 12 mahallemizin altyapılarıyla birlikte asfaltını ve Çarşı-SDÜ arasındaki yan yol çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Isparta Belediyesinin mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Yedişehitler Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlükleri 20 km’yi aşan 75 sokaklı mahallede hummalı bir çalışma yürütüyor. Çalışmalar kapsamında 75 sokağın dörtte 3’lük bölümünde yorgun asfaltın kaldırılması ve yarısının da altyapı çalışmaları tamamlandı. Ekiplerin bayram sonrasında asfalt çalışmalarına başlayacağını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “3 ay içerisinde 12 mahallemiz ile Çarşı-SDÜ arasındaki yan yol çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Yedişehitler Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce devam eden yorgun asfaltın kaldırılması çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bayram öncesinde Bahçelievler Mahallesini günler öncesinden bitirdik. Planlarımızın çok önünde geceleri de çalışarak bitirdiğimiz Bahçelievler Mahallemizden artan günleri Yedişehitler Mahallemizde değerlendirdik. Mahallemizde yollarımızın dörtte üçlük bölümünün asfaltının kaldırılmasını tamamladık. Yine yarısının da altyapısı tamamlandı. Bayram arkasından Yedişehitler Mahallesinde asfalt çalışmaları başlayacak. İyi gidiyoruz, planlamalarımızın önündeyiz. Yedişehitler Mahallemizin ardından üniversite yolu ile 12 mahallemizi 3 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Bu hedefe geceleri de çalışarak ulaşacağız. Ezbere değil, plan, programa göre çalışıyoruz. Çalışmalarımızda siyasi hatır, gönül işi yok. Kalite ve halkımızın menfaatleri bizim için önemlidir. Isparta’mıza bu çalışmalarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Bu haber 619 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...