Eğirdir Belediyesinden Sergi Etkinliği

29 Haziran 2017 17:56

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Klasik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Tuğba Kodal ve Murat Çeliker'in kişisel fotoğraf ve afiş sergisi düzenlenecek.

Ayastefanos Kilisesinde 17.00'de açılışı yapılacak olan sergide 2004 yılından bu yana Süleyman Demirel Üniversitesinde Güzel Sanatlar Fakültesinde Öğretim Elemanı olarak görev yapan Tuğba Kodal'ın sergide özgün baskı vb. atık malzemelerin ayrışık parçalarının yeni bir bütün içersinde değerlendirilmesiyle oluşturulmuş kolajlar yer alacak.

Ayrıca Sergide 2005 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Öğretim Elemanı olarak görev yapan Murat Çeliker ise kişisel sergisinde farklı konular üzerinde çalıştığı afiş tasarımları ile sergiye katkı sağlayacak.

Serginin açılışı ise 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü 17.00'de Ayastefanos Kilisesinde yapılacak olup, Sergi saat: 19.00'da Klasik Müzik festivali Açılış konserleri ile devam edecek. Tüm halkımız davetlidir.

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...