Özel Kariyer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı

4 Temmuz 2017 18:22

Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz ve Diş Hekimi Naim Şenyurt, Özel Kariyer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni hizmete açtı.

Diş sağlığı üzerinde tüm hizmetlerin yer aldığı Özel Kariyer, uzman kadrosuyla göz dolduruyor. Özel Kariyer’in hizmete girmesi nedeniyle dün basın toplantısı düzenlendi.

ÖZEL DİŞ HASTANELERİNİN SGK ANLAŞMASI YOK

Diş Hekimi Hüdayi Kartöz, muayenelerde verdikleri hizmetin daha fazlasını Özel Kariyer’de sunacaklarını ifade ederek, Diş Hekimi Naim Şenyurt ile güç birliği yaptıklarını dile getirdi. Özel Kariyer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin tek eksikliğini sigortalılarla anlaşma olmamasını gösteren Kartöz, “SGK’nın burayla bir bağlantısı yok. Bu bize has bir durum değil. Çünkü Türkiye’nin hiçbir yerinde özel diş hizmeti sigorta kapsamında değil. Özel bir hastanenin diş kliniğinde de muayeneyi ücret ödeyerek oluyorsunuz. Böyle bir müstakil diş hastanesi açtığınızda da maalesef SGK’nın ödemesi yok. Sadece sağlık bakanlığının ağız diş sağlığı merkezleri ve üniversite hastanelerinde katkı payı ödenerek hizmet alınıyor. Onun dışında bu tip merkezler özel merkezler. Ama biz makul ücret, kaliteli hizmet vermek için elimizden gelen kolaylığı göstererek çalışacağız. Burada birden fazla hekim bizimle çalışıyor. Ayrıca diş hekimliğinin uzmanlık dallarında da hizmet veriyoruz. Çene cerrahisi, çocukların dişlerinin düzeltilmesini sağlayan ortodonti tedavileri burada olacak. 8 Temmuz Cumartesi günü açılışımız olacak. Tüm halkımızı açılışımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

TÜM DİŞ TEDAVİLERİ YAPILIYOR

Diş Hekimi Naim Şenyurt da yetişkinlerin yanı sıra çocuklara özel çocuk diş polikliniği hazırladıklarını söyledi. Şenyurt, “Cerrahi işlemler, implant ve gömülü dişlerin çekileceği ameliyathanemizi hazırladık. Onun dışında hekimlerin ayrı çalışabileceği 5-6 ayrı klinik var. Ortodonti tedavi, çocuk diş sağlığı ve cerrahi işlemlerin hepsi burada olacak. Cihazlarımız hazırlandı. Radyoloji ünitemizde büyük röntgen cihazımız kuruldu. Ayrıca her klinikte küçük röntgen cihazlarımız kuruldu” dedi.

ÖZEL KARİYER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİNİKLİĞİ

İLETİŞİM KANALLARI:

Adres: Çelebiler Mahallesi 1414 Sokak No:22/1 - ISPARTA

Tel: (0246) 500 20 30

 

 

Bu haber 1166 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...