KARİYER DİŞ görkemli törenle açıldı

11 Temmuz 2017 18:59

Isparta’da uzun yıllar Diş Hekimliği yapan ve aynı zamanda Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı olan Hüdayi Kartöz ile Dişhekimi Naim Şenyurt’un ortaklığında kurulan Özel Kariyer Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Cumartesi günü yapılan görkemli açılış töreniyle hizmete başladı.

Geçmiş yıllarda Kariyer Göz ve Avrupa Göz Hastanesi olarak hizmet veren Çelebiler Mahallesi 1414 Sokak No:22/1 adresindeki bina Kariyer Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Söz konusu Polikliniğin açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’te yapılan görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Saat 14.00’te başlayan açılış törenine; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Oda Meclis Başkanı Osman Şahlan, Türk Ocakları Isparta Şube Başkanı Dr. Levent Başyiğit, İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Emekli İmam – Hatip Ahmet Ceyhan Çetin’in yaptığı dua ile başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Merkezin ortağı ve aynı zamanda Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz; “31 Yıllık meslek hayatına sahip olan ben ve 10 kusur yıl meslek hayatına sahip olan Dişhekimi ortağım Naim Şenyurt ile birlikte böyle bir merkezi şehrimizin hizmetine sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz ve gururluyuz. Ben, törenimize katılan tüm davetlilerimize hoşgeldiniz diyor ve merkezimizin şehrimize hayırlı uğurlu olması dileklerimi sunuyorum” dedi.

Kariyer Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ortağı Dişhekimi Naim Şenyurt da açılışta yaptığı konuşmada; “Öncelikle, açılışımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Açılışımıza teşrif ettiğiniz için elinize, ayağınıza sağlık. Hüdayi abimizle birlikte bu merkezi hizmete sunuyoruz. Merkezimizde yetişkinlerin yanı sıra çocuklara özel çocuk diş polikliniği hazırladık. Cerrahi işlemler, implant ve gömülü dişlerin çekileceği ameliyathanemizi mevcuttur. Onun dışında hekimlerin ayrı çalışabileceği 5-6 ayrı klinik var. Ortodonti tedavi, çocuk diş sağlığı ve cerrahi işlemlerin hepsi burada olacak. Cihazlarımız hazırlandı. Radyoloji ünitemizde büyük röntgen cihazımız kuruldu. Ayrıca her klinikte küçük röntgen cihazlarımız kuruldu. Kısacası merkezimiz bugün yaptığımız açılış itibariyle tüm yönleriyle siz değerli Isparta halkının hizmetine hazırdır. Ben, teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Sağolun” dedi.

Törende daha sonra merkezin açılışı gerçekleştirildi ve açılış kurdelası törene katılan protokol tarafından kesildi. Açılış sonrası davetliler merkezi gezerek incelemelerde bulundular.

 

 

Bu haber 1218 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...