Motosiklet tutkunu Köpek

12 Temmuz 2017 16:49

Lita 2,5 yaşında labrador cinsi bir köpek. Aslına Lita sıkı bir motosiklet tutkunu. Doğduğundan buyana sahibi ile birlikte 20 bin kilometre motosikletle yol kat etti.

Antalya'da fotoğrafçılık işiyle uğraşan Bilal Mandacı'nın 1,5 aylıkken motosiklete bindirdiği  Lita, o gün bugündür motosikletten inmiyor. Sahibi gibi Lita da motosiklet tutkunu olarak o festival senin, bu festival benim, ülkenin çeşitli yerlerine gidiyor. Son olarak Isparta'nın Sakin Şehri Eğirdir ilçesindeki Motosiklet Festivali'nde  karşımıza çıkan Lita, sahibi Bilal Mandacı ile birlikte 2 gece 3 gün yayla havasında tatil yapıp eğlendi. Labrador cinsi Lita, festivalde gezilere de katıldı. Aksu Zindan Mağarasına giden Lita, Aksu Çayı'nda serinleme imkanı da buldu. Motosiklet tutkunlarının da sevgilisi haline gelen Lita, öyle görülüyor ki bundan sonra da hiç bir motosiklet festivalini kaçırmayacak.

Sahibi Bilal Mandacı, "Lita ile doğduğu günden bugüne birlikteyiz. 1,5 aylıkken kendiliğinden motosikletime atladı. Önce motosikletimin önüne biniyordu, bir gün kendiliğinden arka koltuğa geçti. Eşimle birlikte seyahat edeceksek motosikletin önüne kendiliğinden geçer, eşim yoksa Lita motosikletin arkasına hemen yerleşir. Aslen İstanbulluyum. Daha önceden İstanbul'dan festivallere katılıyorduk. Şimdi ise Antalya'da yaşıyoruz. Bugüne kadar Lita ile en az 20 bin kilometre yolu birlikte kat etmişizdir. Motosiklet nasıl bir tutku ise Lita da benim için öyle bir tutku. Lita'da da motosiklet tutkusu oluştu. Birlikte mutluyuz." dedi.

 

 

Bu haber 646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...