Isparta´da motosiklet tutkunu bir bayan Esra Gürbüz

12 Temmuz 2017 16:52

Sakin Şehir Eğirdir'deki Motosiklet Festivali'ne Isparta'dan katılan Esra Gürbüz,  "Benim için tek gerçek tutkum olan motorumdur" dedi.

Isparta'da motosiklet kullanan bayanların çoğalmasından memnun olduğunu söyleyen Esra Gürbüz, ileride sadece bayanlardan oluşan bir motosiklet kulübü kurmayı hayal ettiğini söyledi. Isparta Motosiklet Kulübü üyesi olan Esra Gürbüz,  "2012 yılında Isparta'da kurulan TMF'ye kayıtlı Isparta'nın ilk resmi Motosiklet Kulübü olan ISMOK üyesi olmaktan ve motosiklet kullanan bir bayan olarak kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Motosiklet tutkunu Esra Gürbüz, "Ben motosiklet sevgimi ailemden aldım, evde karşı çıkan tek kişi annemdi. O'na rağmen vazgeçemedim, ilk motorla tanışmam 10 yaşında olmuştu.  O zamanlar Peugeot motorumuz vardı, hevesliydim. Motoru çalıştırmaya başladım,  abim sayesinde deneme sürüşlerim olmuştu. Aradan uzun süre geçtikten sonra 2010 yılında scooter ile tanıştım, onu öğrenmeye başladım. Kendi başıma sürebildiğim ilk motorumdu diyebilirim. 4 yıl boyunca kendimi geliştirdim sonraki motorum ise CBF 150 oldu. 2 yıl boyunca kullandım. Allah'ım uzun ömürler verdiği sürece de hayalimdeki Racing motoruma kavuşmak olacak. Benim için tek gerçek tutkum motorumdu. Isparta'da da motosiklet süren kızları gördükçe çok mutlu oluyorum. Biz kızlar istersek her şeyi yapabiliriz, buna kimse mani olamaz" dedi.

Motosiklet Festivaline ailesi ile birlikte katılan ve ISMOK'u temsil eden Esra Gürbüz, nişanlısı Ertürk Acar ile gün batımında ve motosikletlerle birlikte aşk pozları verdi.Nişanlısını da motosiklet tutkunu yapmayı planlayan Esra Gürbüz, ileriki yıllarda festivallerde boy göstermeye devam edeceğini dile getirdi. 

                

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...