“ I5 TEMMUZ’DA TANKIN ÖNÜNE MİLLİ VİCDAN DİKİLDİ”

16 Temmuz 2017 14:47

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 15 Temmuz Yıl Dönümü  dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Günaydın’ın mesajı şöyle: “15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış üniformalı teröristler ülke yönetimini ele geçirmeye kalkışmış, milletimiz ve devletimiz şahit olunmadık bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır.

Devletimizin birliğine ve bütünlüğüne kast etmiş gözü dönmüş demokrasi düşmanları ne yazık ki masum insanlarımızı, emniyet güçlerimizi ve askerlerimizi şehit etmiştir.

Paralel ihanet örgütü, millete silah doğrultacak kadar hainleşmiş, dinden imandan çıkmıştır.

Aziz milletimiz 15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) karşı vatansever askerlerimiz ve emniyet güçlerimiz ile beraber demokrasi destanı yazmıştır.

Aziz Milletimiz; sokaklara çıkarak üzerimizde oynanan oyunlara, aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dik durmuş, al bayrağımızı gururla yükseltmiş,  şehitlerimize yüreklice sahip çıkmış, kardeşliği inançla savunarak,  hainlere dersini çekinmeden vermiş ve teröristlere haddini bildirmiştir.

Bilinmelidir ki; 15 Temmuz yeni bir istila denemesi, yeni bir kıyım ve yıkım hamlesiydi.  15 Temmuz’da FETÖ milletin silahını yine millete çevirmiş, milletin imkânlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istemiştir.

Ama unuttukları Türk milletinin asaleti ve gücüdür. 15 Temmuz’da tankın önüne milli vicdan dikildi. 15 Temmuz’da mütecaviz ve melun girişime milletimiz dur diyerek,  demokrasinin namusunu, Cumhuriyet’in şeref ve kazanımlarını korumuştur.

Milletimiz, elinden alınmak istenen milli iradesine yeri geldi tankların önüne yatarak, yeri geldi kurşunların üzerine tıpkı gül bahçesine girercesine yürüdü. Ateşe, kine, nifaka kafa tuttu.

Çünkü Türk milleti küresel mahfillerde yazılan senaryoların farkındadır. Dost görünümlü düşmanları, Müslüman kisveli müşrikleri, ağlaya sızlaya merhamet istismarı yapıp sonra da terörizmin sofrasına hizmetkarlık yapan takıyye ustası hainleri tanımaktadır.

Milletimiz darbe heveslerini teröristlerin kursaklarında bırakmış, Devlete ve millete meydan okuyan çürümüşleri elinin tersiyle itmiştir. Bu nedenle 15 Temmuz bir milat, bir dönüm noktasıdır.

Atalarımızın bedelini kanlarıyla ödediği bu topraklarda demokrasi ve halkın iradesi dışında hareket ederek ülke yönetimini ele geçirmek isteyen zihniyete verilecek ne vatanın bir karış toprağı ne de milletin tek bir bireyi vardır.

Milli birlik ve kardeşliğimiz sağlam kaldığı sürece hiçbir çıldırmış, hiçbir hayasız ve vicdansız Türkiye’ye saldırmayı aklından bile geçiremeyecektir.

Hala teröristbaşını ülkemize vermemek için bin dereden su getiren ABD’ye, 15 Temmuz’u anlamayan kafalara, darbecileri kollayan ve açık tavır göstermeyen tüm ülkelere karşı Türkiye’nin büyüklüğünü göstermeliyiz.

FETÖ ile birlikte küresel güçlerin tetikçiliğini yapan diğer cinayet ve ihanet çetelerinin kökünü hep birlikte kurutmak zorundayız.

Darbe girişiminde bulunulduğu ilk saatlerden itibaren; olağanüstü duyarlılık göstererek demokrasiden yana tavır alan halkımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile siyasilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Bu vesileyle bugün değeri çok daha iyi anlaşılan bir mücadelenin kahramanı ve Devletimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah ve dava arkadaşlarının aziz hatırasını bir kez daha saygı ve şükran duygularımla anıyorum.

Tarih boyunca Türklüğü yaşatmak uğruna hayatlarını feda eden kahraman ecdadımızı; FETÖ ve ihanet yoldaşı terör örgütlerinin şehit ettiği kahraman güvenlik güçlerimize, aziz vatandaşlarımıza ve ebediyete intikal eden gazilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, minnet duygularımla yâd ediyorum.

15 Temmuz terörist saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza şifalar temenni ediyorum.

Ve diyorum ki, şehitler ölmez vatan bölünmez.

İlelebet yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti

Var olsun Türk milleti.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

 

 

Bu haber 660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...