Yıldız ve Ercan gidiyor

9 Ağustos 2012 15:00

Yıldız ve Ercan gidiyor,

Deniz ve Yılmaz geliyor

Vali Yardımcıları ve Kaymakamları kapsayan  kararname dün yayınlandı. Kararname ile Isparta’dan 2 Vali Yardımcısı giderken, yerlerine Antalya Vali Yardımcısı ve Adapazarı Kaymakamı atandı.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 145 Vali yardımcılığına atama yapıldı. Bu arada İçişleri Bakanlığı`nda 10 kaymakam ve vali yardımcısı hukuk müşavirliğine alınırken, mahalli idareler birimlerine de atamalar yapıldı. Önceki gün Resmi Gazete’de yayınlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle çok sayıda kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değişti. Isparta’da uzun yıllardır görev yapan Vali Yardımcılarından Mehmet Yıldız Kırıkkale Vali Yardımcılığına, İzzet Ercan  Çanakkale Vali Yardımcılığına atanırken, yerlerine de atamalar yapıldı. Bazı ilçe Kaymakamlıklarında da görev değişiklikleri yapıldı. Atama kararnamesi ile 

Isparta Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, 1.Derece Kadrolu Kırkkale Vali Yardımcılığına, Isparta Vali Yardımcısı İzzet Ercan, 1.Derece Kadrolu  Çanakkale Vali Yardımcılığına atanırken; 1.Derece Kadrolu Isparta Vali Yardımcılığına Antalya  Vali Yardımcısı Mestan Deniz, 1.Derece Kadrolu Isparta Vali Yardımcılığına Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz atandı. 

 

 

 

Bu haber 840 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...