Yollarda çizgi çalışmaları yapılıyor

24 Temmuz 2017 18:44

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren yol çizgi ekipleri şehrin tüm yollarında çizgi ve yol işaretlemelerini sürdürüyor. Ekipler bunun yanında yine altyapısıyla birlikte dayanıklı asfaltına kavuşan yolların da ilk çizgilerini asfaltın tamamlanmasıyla birlikte gerçekleştiriyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yol çizgi ekipleri son olarak Yedişehitler Mahallesinde çizgi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Dayanıklı asfaltına kavuşan yollarda yol çizgi çalışmalarını gerçekleştirdiklerini kaydeden Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gülderen, “Yedişehitler Mahallemizin altyapı ve üst yapısı ile birlikte asfaltı tamamlanan sokaklarımızda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı yol çizgi ekiplerimizle çizgi çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalara mümkün olduğunca sabahın erken saatlerinde başlıyoruz. İki koldan çalışıyoruz. Bunu derken bir yol çizgi aracımızla bir de teknolojinin son harikası olan hidrostatik pompalı yürüyen makine ile yol çizgi çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak vatandaşımıza en kısa zamanda hizmeti verecek şekilde devam ediyoruz” dedi.

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...