Yedişehitler Mahallesi sil baştan elden geçirildi

26 Temmuz 2017 18:23

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Yedişehitler Mahallesindeki sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları, planlamaların bir hafta öncesinde tamamladı. Sabah 08.00’da başlayan çalışmalar gündüz ve gece vardiyaları olmak üzere saat 24.00’a kadar devam etti. 1200 tonluk günlük asfalt üretim kapasitesinin de 1600 tona çıkarılmasıyla birlikte, 75 sokakta toplam 20 km uzunluğuna sahip Yedişehitler Mahallesindeki çalışmalar tamamlanarak, vatandaşların kullanımına sunuldu.

Yedişehitler Mahallesindeki çalışmalara ilk başladıklarında bir ayda bitirme hedefi ortaya koyduklarına değinen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmalarımızı 3 hafta içerisinde tamamladık ve Yedişehitler Mahallemizi yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerimize ve Isparta halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen gece asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Yedişehitler Mahallemizi bitirmiş durumdayız. Geceleri çalışmasaydık belki bu mahallemiz iki ayda dahi bitmeyecekti. Gündüz performansımıza gecelerini de dahil ettik. Gece çalışmalarımız, gündüz çalışmalarımızı geçti diyebiliriz. Mahallemizde yorgun asfaltlar kaldırıldı, altyapılar yenilendi, stabilize ardından asfalt çalışmalarını da bitirdik. Bu yıl içerisindeki Isparta’yı bürüt olarak bitirme hedefini güdüyoruz. Ardından Yeni Çünür Mahallesini de kış girmeden hedefliyoruz. Onun için gece-gündüz çalışıyoruz. Yaz aylarında gece çalışmak daha da performans veriyor. Gece çalışmakla çok karlı olduğumuzu hesapladık. Gece çalışmalarımız olmasaydı bu mahallemiz daha bitmemiş olacaktı. Yenilenen Yedişehitler Mahallemiz, başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olsun. Yedişehitler yepyeni bir mahalle oldu. Bundan önce de diğer mahallerimizde sokak bazlı çalışmaları gerçekleştirmiştik ve bu çalışmalarımız kalan diğer mahallelerimizde devam edecek” şeklinde konuştu. 

 

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...