AK Parti’de kongre süreci

2 Ağustos 2017 18:35

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 19 Ağustos-12 Kasım tarihleri arasında ilçe kongrelerini gerçekleştireceklerini belirterek, beldelerde ise teşkilat başkanlarını atama yöntemiyle belirleyeceklerini söyledi.

Isparta AK Parti teşkilatlarının kongre takvimleriyle ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Bu süreç içerisinde yorulan arkadaşlarımız varsa onlarla ilgili bizim tespit ve gözlemlerimiz var. Bunları da değerlendiriyoruz. Yeni bir süreç var artık. Biz öyle istiyoruz ki; 2019 seçimlerine dinamik bir teşkilat yapısıyla yürüyelim. Teşkilatımız bir takım istisnaları bir kenara bırakacak olursak dinamik yapıya sahip bir teşkilat. Bunu da zaten geçmiş zaman içerisinde ortaya koyduk” dedi.

Kongre takvimini başlattıklarını ve ilk çalışmaların beldelerde olacağını dile getiren Zabun; “Isparta’da nüfusu 5 binin üzerinde olan belde olmadığı için buralarda kongre yapma mecburiyeti söz konusu değil. Oralarda biz il başkanlığı olarak arkadaşlarla istişarelerimiz sonucunda görevlendirme, atama şeklinde belde başkanlarını belirleyeceğiz. Onlar da yönetimlerini oluşturarak çalışmalarına devam edecekler.

19 AĞUSTOS İLE 12 KASIM ARASINDA İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ

19 Ağustos Genel Merkezimizin ilçe kongrelerinin başlangıç günü olarak belirlediği gün. O tarihten itibaren Genel Merkezimizle görüşerek ilçe kongrelerimizin tarihlerini belirleyeceğiz. Düşündüğümüz şey her hafta cumartesi ve pazar günleri birer ilçe kongremizi gerçekleştirmek. 19 Ağustos ile 12 Kasım arasında ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız.

2 İLÇENİN KONGRESİ BU HAFTA

Ak Parti Atabey İlçe Kongresi Belli Oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan İlçe Kongresi 19 Ağustos 2017 Cumartesi Tarihinde Saat 10:00'da Atabey Belediye Düğün Salonunda Yapılacaktır.

Öte yandan Ak Parti Gönen İlçe Teşkilatı Kongre tarihi de belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan İlçe Kongresi 19 Ağustos 2017 Cumartesi Tarihinde Saat 13:00'da Gönen Belediye Düğün Salonunda Yapılacaktır.

 

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...