“BU KADAR MÜKEMMELİNİ BEKLEMİYORDUM”

3 Ağustos 2017 18:16

Isparta Ticaret ve Sanayi eski başkanlarından işadamı Atilla Süldür yeni hizmet binası için, “Projenin güzel olacağını tahmin ediyordum, fakat bu kadar mükemmel olacağı aklıma gelmedi, binayı görünce duygulandım, gururlandım, Başkan Başdeğirmen ve ekibini kutluyorum. “dedi. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası Ekonomi Kampusu ziyaretçileri devam ediyor. ITSO’da uzun yıllar yöneticilik, 1987-1989 yıllarında da başkanlık yapan İşadamı Atilla Süldür, İşadamı Emin Dilmen ve Gazeteci Tanju Boylu ile birlikte ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni hizmet binası Ekonomi Kampusu’nu projesinin tamamlanmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette binayı gezen işadamı Süldür’ün ilk yorumu, “Projenin güzel olacağını tahmin ediyordum ancak bu kadar mükemmel olacağını düşünemedim. Başkan Şükrü Başdeğirmen ve ekibini kutluyorum tebrik ediyorum.”dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Kampusu’nun yıllarca sanayiciye esnafa tüccara hizmet edeceğini belirten Süldür, “Kısa bir süre önce tamamlanmış binamızın arkadaşlarla görmek istedik. Projenin güzel olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar mükemmel olacağını düşünemedim. Gerçekten hayran kalmamak elde değil. Gururlandım duygulandım. Birde 1 yıl gibi kısa bir sürede ve her şeyini Isparta firmalarının yapmış olması daha da bir güzelleştirdi. Şükrü Başdeğirmen bu konuda titiz davrandı ve Ispartalılarla çalıştı. Bu binanın serüveni aslında 1989-1990 yıllarda toprağını benim vermemle başladı. Ancak o zamanlar biz yöneticiler olarak cesaret edemedik şartlar uymadı yapamadık. Ama Şükrü Başdeğirmen büyük bir cesaret örneği gösterdi yaptı. Kendisinin başkanlığındaki şimdiki yönetimi her husus da tebrik ediyorum çok başarılı bir yatırım yaptılar. İnşallah böyle bir yatırıma uygun tüccarlar versin Isparta’ya. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.”diye konuştu.

İşadamı Emin Dilmen de binayı görünce gözlerine inanamadığını söyledi. Isparta’ya böyle nitelikle böyle birlik beraberlik örneği sergileyen bir binanın yapılmasının övünç kaynağı olduğunu belirten Dilmen, “Şok yaşadım bu kadar güzel bir binayı görme imkanımız oldu çok güzel bir bina söyleyecek söz bulamıyorum.  Başta Şükrü Başdeğirmen ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. “dedi.

Duayen Gazeteci Tanju Boylu’da  Isparta’nın birlik beraberlik örneğini sergileyen binanın yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gazeteci Boylu  “Isparta Ekonomisi için harika bir bina meydana getirilmiş Isparta ekonomisine büyük bir vizyon getireceği inancındayım. “dedi. 

Binanın teknik ve sosyal özelliklerini anlatan ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Sizlerin de büyük emekleri var. Özellikle Atilla Başkanımız bu binamızın arsanın bünyemize kazandırılmasında büyük bir fedakarlık yapmış ve kendine ait olan arsayı odaya çok düşük meblağ ile satmıştır. Kendisine bu konuda minnettarız. Siz büyüklerimizin güzel düşünceleri ve bizlere olan güveni  de onurlandırdı. Biz bu binayı tek başımıza değil gelmiş geçmiş yöneticilerimizin desteği ve birlik beraberlik duygusu ile Isparta’ya kazandırdık. “dedi.

                 

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...