Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mevlid okuttu

8 Ağustos 2017 18:35

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonunda beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfının düzenlediği geleneksel Mevlid-i Şerif ve yemeğine katıldı. Vakıf Başkanı Miraç Hatipoğlu tarafından karşılanan Başkan Günaydın ve İl Başkanı İsa Yalçın, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti, Mevlid-i Şerif yemeğine katıldı.

Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Miraç Hatipoğlu, “Her yıl geleneksel olarak tertip ettiğimiz bu buluşma gününde çok kıymetli misafirlerimizi ve hemşehrilerimizi ağırlamaktan son derece mutluyuz. Belediye Başkanımız bu davetimize icabet ettiler, bizleri memnun ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Vakfın kuruluşunun 1910 yılına uzandığını ve o dönemde dernek olarak kurulan daha sonra da vakfa dönüşen Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfının başarılı çalışmalar sürdürdüğünü söyleyen Başkan Günaydın, emeği geçenlere teşekkür etti. Günaydın, “Bu vakıf amacının dışına çıkmadan hayli ilerlemiş. Evlenemeyenleri evlendirmiş, yoksullara yardım etmiş, okumak isteyenleri okutmuş. Yılda bir kez de böyle bir yemek düzenleniyor, insanları bir araya getiriyor. Bu vakıf bu çalışmaları ile beni de duygulandırdı. Hayırsever vatandaşlarıyla hizmet veren bir vakıf. Burada bulunmaktan memnun kaldım. Bu vakıf derin bir tarihe sahip, daha nice hayırlı yıllar ve işler diliyorum. Vakıf  yöneticilerimizi ve buraya yardım eden hayırseverlerimizi de tebrik ediyorum. Bu vakfın Türk Milletine, insanlığa, ülkemize hayırlar, uğurlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...