Memur-sen 2. Toplu konut projesi için düğmeye bastı

9 Ocak 2013 22:05

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen Toplu Konut Memur-Sen evlerinin ikincisi için çalışmalar başlatıldı.

12 bin metrekarelik arsa üzerine yapılacak olan Memur-Sen evlerinin üye kayıtlarına 13 Ocak tarihinden itibaren başlanacak.

Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Memur-Sen Ailesi olarak sendikal mücadelemizi sorumlu sendikacılık anlayışla ve  büyük bir özveriyle, taviz vermeden yürütmeye çalışıyoruz.Kamu görevlilerinin (devlet memurlarının) güçlü,farklı,özgür, ve özgün sesi olmaya özen gösteriyoruz.

Sendikacılığı;bir meslek veya bir hobi olarak değil,yaşadığımız topluma hizmet etme,üyelerimizin,kamu görevlilerin,insanımızın beklentilerini seslendirme ve hayata geçirme aracı olarak görüyoruz.

Bu anlayışla çıktığımız bu yolda üyelerimizden gelen yoğun istek ve talep doğurultusunda geçen yıl ilkini geçekleştirdiğimiz ve sonuna geldiğimiz Toplu Konut Memur-Sen evlerimizin 2.etabının da adımını atmış bulunuyoruz.

Çünür Mahallesi Vefa Yurdu karşısında kat karşılığı anlaştığımız ve üzerimize aldığımız yaklaşık 12.bin metrekarelik arsa üzerine 6 bloktan oluşacak 108 dairenin alt yapı çalışmalarını tamamladık. Taslak Projelerimizi hazırladık.137 Metrekare ve147 metrekare3+1 dairelerden oluşacak 2 ayrı Tip projelerimizi tamamladıktan ve İnşaat ruhsatını alıp temelini attıktan sonra 15 ay gibi kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz.

Daha önceki projemizde olduğu gibi bu projemizi de Türkiye Finans Katılım Bankasının finansman desteği ile ortaklaşa yapacağız.

İkinci etap Memur-Sen evleri ile ilgili olarak; uzun zamandır beklenti içerisinde olan üyelerimiz için 13 Ocak 2013 Pazar Günü saat:13.30 da Öğretmenevi toplantı salonunda yapacağımız tanıtım ve bilgilendirme toplantısından sonra üye kayıtlarına başlanacaktır.

Kamu oyuna ve özellikle Memur-Sen üyelerimize saygıyla duyurulur”.

Bu haber 1457 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...