Gül Petek Sanayi Sitesi Yönetiminden ITSO’ya ziyaret

11 Ağustos 2017 18:31

Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve yöneticiler Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyarette, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Metin Çelik ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri hazır bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Boyacı ve ekibine yeni binayı gezdirdi özellikleri hakkında bilgiler verdi. Kooperatif Başkanı Boyacı da Gül 2 Sanayi Sitesi projesini anlatarak bilgiler verdi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Ekonomi Kampüsü’nün niteliği bakımından sadece Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet binası değil, yıllarca Ispartalılara hizmet edecek bir bina olduğunu söyledi.  Gül Petek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı’ya da Gül 2 Sanayi Sitesi Projesi için gösterdiği çabalara teşekkür eden Başdeğirmen, “Ekibinizle birlikte yeni sanayi sitesi kurulması konusunda büyük çabalar harcadınız. Isparta’nın gelişmesi, büyümesi adına her türlü projeyi destekliyoruz bu konuya destek veren herkese de teşekkür ediyoruz. Çünkü orada faaliyet gösteren esnafımızın çoğu aynı zamanda bizim de üyemiz. “dedi.

  Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Boyacı da, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, BAKA ve Isparta Ticaret Borsası başta olmak üzere birçok kurumun bulunduğu Ekonomi Kampüsü’nün yapılması ve Isparta’ya kazandırılmasında başta ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Böyle bir binayı Ispartamıza kazandırdığınız teşekkür ediyoruz, Isparta’ya yakışan bir bina gurur duyduk, hizmet alanlar ve hizmet alacak olanlar adına mutlu oluyoruz. Kısa sürede dar imkanlarla böyle bir büyük projeye imza attığınız için teşekkür ediyoruz.”dedi.

GÜL2 PROJESİNİ ANLATTI

Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, ziyarette Gül2 Sanayi Sitesi projesini anlattı, Isparta açısından önemli bir proje olduğunu belirten Boyacı, “Başından bu yana bizleri destekliyorsunuz,  sanayi projesini tanıtalım anlatalım dedik.  Bakan Bey projeyi çok beğendi,  Isparta için güzel bir proje ve Türkiye’ye örnek olacak dedi. Sayın Vekilimiz Süreyya Bilgiç Bey, Sayın Valimiz Sehmus Günaydın, Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın projemize destek veriyor. Şuana kadar  250 bin metrekare alanı aldık diğer kalan yerlerle ilgili de hukuki süreç devam ediyor. Sanayi esnafımız için çok güzel bir proje. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. “diye konuştu.

 

 

 

Bu haber 1099 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...