“KALİTELİ HİZMET ARTARAK DEVAM EDECEK”

17 Ağustos 2017 18:08

Isparta Valisi Şehmus Günaydın Çalışma ziyareti kapsamında Uluborlu ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Dereköy’ü ziyaret eden Vali Günaydın ardından Küçük Kabaca köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Günaydın son olarak Uluborlu ilçesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, Kasım ayı sonuna kadar 205 kilometrelik sıcak asfalt hedefine ulaşacaklarını söyledi.

DEREKÖYÜ ZİYARET

Isparta Valisi Şehmus Günaydın Çalışma ziyareti kapsamında Uluborlu ilçesini ziyaret etti.  İlçede ilk olarak Dereköy’ü ziyaret ederek köy merkezinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Köy sosyal tesislerinde vatandaşlar vali günaydına içme ve sulama suyu ile ilgili taleplerini dile getirdiler.

Sulama göletti konusunda DSİ ve ilgili kurumlarla görüşüleceğini kaydeden Vali Şehmus Günaydın köylerde hizmet çeşitliliğinin arttığını belirterek, şehirlerde ne varsa köylerde de o olacak şeklinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

KÜÇÜK KABACA KÖYÜNÜ ZİYARET

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ardından Küçük Kabaca köyünü ziyaret ederek Vatandaşlar ile köyde bir araya geldi.

KÖYDES programları ile son 15 yıl içinde köylerde sıcak asfalt dahil bir çok çalışmanın yapıldığını kaydeden Vali Şehmus Günaydın, köylere kaliteli hizmetin artarak devam edeceğini kaydetti.

İL GENELİNDE  KASIM AYI SONUNA KADAR 205 KM SICAK ASFALT

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Uluborlu İlçesinin köy yollarında devam eden Sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek İl özel idaresi teknik ekibinden bilgi aldı.

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşların memnuniyetini duymanın kendilerine güç verdiğini kaydeden Vali Şehmus Günaydın,  kasım ayı sonuna kadar 205 kilometrelik Sıcak asfalt hedefine ulaşacaklarını kaydederek Isparta’da şu anda üç ayrı ilçede çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Vali Günaydın; “ Milletvekillerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu planladığımız hedefi inşallah gerçekleştireceğiz. Bir takım aksaklılara rağmen kasım ayı içinde 205 kilometrelik sıcak asfalt hedefini tamamlayacağız. Şu an üç koldan çalışmalarımız devam ediyor. Bu gün Uluborlu’dayız aynı zamanda Eğirdir ve Gelendost ilçesinde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın Program dışı talep ettiği işlerde oluyor, onları da değerlendiriyoruz. İnşallah çok yakın bir zamanda bütün grup yollarımızı tamlayacağız” dedi.

 

Bu haber 867 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...